Zoeken
Kelly Deriemaeker - Bullet Journal

Bullet Journal

Kelly Deriemaeker

Maak je leven makkelijker!
Bullet Journal

Kelly Deriemaeker

Maak je leven makkelijker!
Bestel nu
Omschrijving

Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, grijpen heel wat mensen terug naar pen en papier.
Een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde tools voor nodig zijn. Een notitieboekje en een pen zijn voldoende om aan de slag te gaan, je to do-lijstjes op orde te krijgen (én uit te voeren) en toekomstplannen te maken.

Of je nu een student of huismoeder bent, een drukbezette zakenman of fulltime moestuinier, iedereen kan baat hebben bij een systeem dat zijn geheugen extern maakt. Al was het omdat je op die manier weer ruimte krijgt om je hersenen voor creatievere zaken te gebruiken dan te onthouden dat je je paper moet indienen of werk moet maken van je kwartaalaangifte.

Begint het al te borrelen? Ga dan zelf aan de slag met My bullet journal en ontdek hoe dit handige systeem je leven makkelijker maakt.

Fragment

Quotes
Cosmopolitan
'Dit boekje leert je dealen met stress en beter georganiseerd zijn.'
Auteur: Kelly Deriemaeker
Auteur

Kelly Deriemaeker (1981) is freelance journalist bij De Standaard Magazine. Daarnaast schrijft ze columns en blogt ze op Tales from the Crib. Kelly is verslaafd aan lijstjes en alles wat haar leven productiever en haar hoofd minder chaotisch kan maken. Haar bullet journal gaat overal mee naartoe.

Edities & Details
Paperback: Bullet Journal - Kelly Deriemaeker
ISBN: 9789492958570
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-04-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 148 pagina's

Bestel

Paperback: Bullet Journal - Kelly Deriemaeker
ISBN: 9789492626318
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 15-06-2017
Prijs: € 12,50
Omvang: 148 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Horizon NUR: 450 - Lifestyle THEMA: Schrijfwaren THEMA: Levensstijl, hobby‘s en vrije tijd THEMA: Grafisch ontwerp BISAC: DESIGN / Graphic Arts / General
Meer boeken
Saartje Van Houtte en Elisabeth Van Houtte - Red de wereld in 365 dagen
Saartje Van Houtte en Elisabeth Van Houtte
Stine Jensen - Goeroes
Stine Jensen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: