Zoeken
Thijs Zonneveld - Het Panini-album van Thijs Zonneveld

Het Panini-album van Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld

Het Panini-album van Thijs Zonneveld

Thijs Zonneveld

Bestel nu
Omschrijving

Het Panani-album van Thijs Zonneveld bevat de beste verhalen over het wielerseizoen. Een seizoen waarin de Nederlandse renners weer volledig meereden om de prijzen. Er is sprake van een ware revival onder aanvoering van Tom Dumoulin die als eerste Nederlandse wielrenner de Ronde van Italië won. Het jaar ook waarin hij wereldkampioen tijdrijden werd, op een wereldkampioenschap waar meer dan welk ander volkslied het Wilhelmus klonk: Chantal Blaak, Annemiek van Vleuten en twee vaderlandse tijdritploegen gingen ook met goud naar huis.
Zonneveld ontdekt naast al dit succes (Mollema wint een etappe in de Tour) ook een brede basis voor de toekomst en wijst de lezer op de talenten (Oomen, Kelderman) en ontwikkelingen in de sport. Alhoewel Peter Sagen en Chris Froome er met de meest prestigieuze prijzen vandoor gingen, en er dus voor de Nederlandse renners nog veel meer te winnen valt, tempert Zonneveld zijn geliefde coureurs. 'Win alsjeblieft niet te veel. Straks gaan we er met z'n allen nog aan wennen.'
Met zijn persoonlijke en humorische stijl van schrijven neemt Zonneveld de lezer nog een keer mee langs alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen wielerseizoen.

Fragment

Auteur: Thijs Zonneveld
Auteur

Thijs Zonneveld (1980) is een van de populairste wielerjournalisten van Nederland. Hij werkt voor het Algemeen Dagblad en is analist bij NOS-Studio Sport. Met zijn boek Thomas Dekker - Mijn Gevecht werd hij in 2017 o.a. genomineerd voor de NS-publieksprijs.

Edities & Details
Paperback: Het Panini-album van Thijs Zonneveld - Thijs Zonneveld
ISBN: 9789048849758
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-03-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Paperback: Het Panini-album van Thijs Zonneveld - Thijs Zonneveld
ISBN: 9789048844302
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 27-03-2018
Prijs: € 15,00
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Digitale download: Het Panini-album van Thijs Zonneveld - Thijs Zonneveld
ISBN: 9789048844319
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-03-2018
Prijs: € 9,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Inside NUR: 489 - Sportverhalen THEMA: Wielrennen THEMA: Fietsen: algemeen en toeren BISAC: SPORTS & RECREATION / Cycling
Meer boeken
Frans van den Nieuwenhof - Willem van Hanegem
Frans van den Nieuwenhof
Declan Hill - Matchfixing
Declan Hill
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: