Zoeken
Jennifer Niven - Ademloos

Ademloos

Jennifer Niven

Een pageturner over een eerste liefde, een eerste keer en een eerste gebroken hart
Ademloos

Jennifer Niven

Een pageturner over een eerste liefde, een eerste keer en een eerste gebroken hart
Bestel nu
Omschrijving

'Hij. Ik. Ik. Hij. Wij. In elkaar verstrengeld. Zijn handen op mijn gezicht, in mijn haar, langs mijn rug, zijn vingers - vederlicht - op mijn huid, waar geen enkele jongen eerder was geweest. Maar het is meer. Het is modderige voeten en op slot gedraaide souterrains en bloedmanen en alles wat we tegen elkaar hebben gezegd toen er niemand meeluisterde.'


Nog een week te gaan, dan heeft Claude haar diploma op zak en gaat ze met haar beste vriendin op roadtrip. Het belooft een mooie zomer samen te worden voor ze naar verschillende universiteiten gaan. Maar vlak voor ze kunnen vertrekken, kondigt Claudes vader iets aan dat de vloer onder haar voeten wegslaat. Claude en haar moeder reizen halsoverkop af naar een klein, afgelegen eiland voor de kust van Georgia. Het wemelt er van de insecten, wilde zwijnen en alligators. Er is geen bereik en Claude kent er niemand. Ze vindt het er vreselijk... Tot ze Jeremiah Crew ontmoet, een mysterieuze, knappe jongen, die zo thuis is op het eiland dat hij er bijna één mee is. Ze hebben een onmiskenbare aantrekkingskracht. Beiden weten dat wat ze hebben niet langer zal duren dan deze zomer. Maar soms is één zomer genoeg.
Een boek dat je onmogelijk neer kan leggen, over al die eerste keren om nooit te vergeten.

Fragment

Auteur: Jennifer Niven
Auteur

Jennifer Niven schreef eerder boeken voor volwassenen. Ademloos is haar derde young adult-boek en gaat over liefde, seks, onzekerheid en liefdesverdriet. Eerder schreef Jennifer Niven Op mijn schouders én Waar het licht is, een wereldwijde bestseller die bekroond werd met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. In 2020 werd Waar het licht is verfilmd. Niven woont en werkt in Los Angeles.

Edities & Details
Paperback: Ademloos - Jennifer Niven
ISBN: 9789048858552
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-05-2021
Prijs: € 21,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Ademloos - Jennifer Niven
ISBN: 9789048858569
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-05-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Vertaler: Elise Kuip NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: echtscheiding THEMA: Georgia THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Literary
Nieuws
Overamstel Uitgevers in de media - week 11

Overamstel Uitgevers in de media - week 11

Afgelopen week bij Overamstel… Lees meer »

Leesfragment 'Ademloos'

Leesfragment 'Ademloos'

Afgezien van het feit dat het omslag van 'Ademloos' van Jennifer Niven (vertaald door Elise Kuip) echt prachtig is, is de inhoud zo mogelijk nóg mooier. Ja, echt! Lees meer »

Meer boeken
Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows - Lang leve Jane
Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows
Heleen Blesgraaf - De C is voor Celia
Heleen Blesgraaf
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: