Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Dat heb ik weer!

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Britt is superhappy. Haar vader is terug uit Japan. Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de lover van haar moeder, woont sinds kort in Maastricht. En de première van de film waarin Britt de hoofdrol speelt, staat voor de deur. Ook heeft de band Crazy Ontbijtkoek nog nooit zoveel aandacht gekregen. Maar dan komt Puck met een bericht dat Britts hele leven op zijn kop zet! Bovendien moet Britt samen met haar broertje Lucas nog een verrassingsparty organiseren, maar hij gedraagt zich heel erg vreemd. Wat is er met hem aan de hand?

Dat heb ik weer: ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise is het vijfde deel van de serie over het leven van Britt. Met een extra boekje met partytips om je eigen coole verrassingsparty te organiseren!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789048849529
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 28-02-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 176 pagina's

Bestel

Gebonden: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049925901
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 31-08-2012
Prijs: € 13,95
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Meer boeken
Tom Thys - Schrikkelkermis
Tom Thys
Tom Thys - Duisterhuys
Tom Thys
Marloes Kemming - Fabulant 2
Marloes Kemming
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: