Zoeken
Carry Slee - Het tweede grote leesplezierboek van Carry Slee

Het tweede grote leesplezierboek van Carry Slee

Carry Slee

Het tweede grote leesplezierboek van Carry Slee

Carry Slee

Bestel nu
Omschrijving

Floortje en Olaf zijn allebei pas verhuisd. En dat vinden ze niet gemakkelijk.
Floortje woont samen met haar moeder in een nieuw huis. Ze mist haar vader heel erg. Om haar te troosten stuurt hij haar een mooie knuffel, een tijger. Ze noemt hem Tarzan. Floortje neemt hem mee naar het Drakenpad, een geheimzinnig paadje in het bos. Tot Floortjes grote schrik wordt Tarzan daar gekidnapt door de draak...

Olaf heeft het niet naar zijn zin in de nieuwe straat. Hij wordt gepest door de kinderen van de Biefstukbende. Dan krijgt hij hulp van Kaatje, een vrolijk spookje op de kermis. Zij zal die vervelende Biefstukbende eens een lesje leren!

In dit boek zijn twee succesvolle titels van Carry Slee gebundeld: Het Drakenpad en Kaatje Knal en de Biefstukbende. Twee heerlijke (voorlees)verhalen met nieuwe illustraties van Kristel Steenbergen.

Lees ook het eerste deel: Het grote leesplezierboek van Carry Slee, met daarin Ridder Schijtebroek en Meester Paardenpoep!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Het tweede grote leesplezierboek van Carry Slee - Carry Slee
ISBN: 9789048857715
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-03-2020
Prijs: € 16,99
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Gebonden: Het tweede grote leesplezierboek van Carry Slee - Carry Slee
ISBN: 9789049925536
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 21-04-2012
Prijs: € 12,95
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: pesterij en intimidatie BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying
Meer boeken
Tjerk Noordraven - Meester Spion
Tjerk Noordraven
Jennifer L Holm & Matthew Holm - Squish 1: Superslijmdier
Jennifer L Holm & Matthew Holm
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: