Zoeken
Holly Black & Cassandra Clare - Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist

Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist

Holly Black & Cassandra Clare

Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist

Holly Black & Cassandra Clare

Bestel nu
Omschrijving

Callums zomervakantie lijkt niet op die van andere kinderen. Zijn beste vriend is een wolf, Brutus genaamd, van wie zijn vader vermoedt dat hij kwade bedoelingen heeft. Wanneer Call ontdekt dat zijn vader hem probeert te vernietigen, vlucht hij naar het Magisterium: de school waar kinderen worden opgeleid tot machtige tovenaars. Maar daar is het leven niet gemakkelijker als blijkt dat De Alkahest - een koperen handschoen die tovenaars van hun magie scheidt - is gestolen. In hun zoektocht naar de dader, trekken Call en zijn vrienden Aaron en Tamara de aandacht van gevaarlijke vijanden, en komen ze steeds dichter bij de waarheid.

Fragment

Auteur: Holly Black
Auteur

Holly Black is bestsellerauteur van hedendaagse fantasy-romans voor tieners en volwassenen. Ze woont in Massachusetts met haar man Theo, in een huis met een geheime bibliotheek.

Auteur: Cassandra Clare
Auteur

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.

www.cassandraclare.com

Edities & Details
Paperback: Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist - Holly Black & Cassandra Clare
ISBN: 9789048849482
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 25-10-2019
Prijs: € 12,50
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Magisterium boek 2 - De Koperen Vuist - Holly Black & Cassandra Clare
ISBN: 9789048828999
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 296 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Serie: Magisterium Vertaler: Merel Leene NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Action & Adventure / General
Meer boeken
Robin Raven - De kracht van pak
Robin Raven
Cora Sakalli - Pamoek
Cora Sakalli
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: