Zondag 10 september: Boekpresentatie Sabine van den Berg
01-09-2017 / Lebowski Publishers

Zondagmiddag vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom in Boekhandel Linnaeus op de Middenweg in Amsterdam, waar we de verschijning vieren van de trilogie Zien Horen Zwijgen van Sabine van den Berg. Meld je aan en proost mee!


Let op: op 14 september om 20u is er naast deze presentatie in Amsterdam ook een presentatie in boekhandel Godert Walter in Groningen. Meer informatie over dit laatste evenement lees je hier.
Zien Horen Zwijgen is een ingenieus samenspel van drie romans, bestaande uit telkens drie delen, die steeds een verschillend, onheilspellend en zeer divers licht werpen op de vaak complexe verhouding tussen vaders en dochters.

Drie meisjes, drie vaders, drie romans. In een ijzingwekkende, precieze stijl ontleedt Sabine van den Berg de machtsverhoudingen tussen een vader en een dochter. Soms duiken de oom en neef van het meisje op om een dubieuze driehoeksverhouding aan te gaan, waarin het meisje probeert de situatie naar haar hand te zetten door een - gevaarlijk - spel te spelen met loyaliteit. Voortdurend wordt de lezer gedwongen zich af te vragen: wat is echt? En wie controleert nu eigenlijk wie?

Meld je aan voor de boekpresentatie via lili.burki@lebowskipublishers.nl