Zoeken
James Worthy - James Worthy

James Worthy

James Worthy

James Worthy

James Worthy

Bestel nu
Omschrijving

James Worthy is een dromerige dertiger, ex-stotteraar en het onbetwiste lachertje van de Amsterdamse schrijverswereld. Als zijn vriendin Polly hem inruilt voor een succesvol kunstenaar, volgt een duizelingwekkende neerwaartse spiraal vol zelfdestructief gedrag, onnodig lange seksscènes en een schaamteloze zoektocht naar een onwaardige dood. James Worthy is een ontroerend en grappig geschreven briefkaart vanuit de put en een ouderwetse sneer naar de vergankelijkheid van de moderne liefde. Wint James zijn grote liefde Polly terug, of blijft hij de geboren verliezer die kost wat kost wil leven als zijn held Jan Wolkers?

Auteur: James Worthy
Auteur

James Worthy (1980) is schrijver en columnist voor Het Parool. Hij debuteerde in 2011 met de bestseller James Worthy. In 2012 verscheen zijn tweede roman Zwarte Sylvester, in 2016 gevolgd door een verzameling van zijn beste columns, Mottenballen voor de ziel. In 2019 verscheen de roman In de buik van de wolf.

Edities & Details
Digitale download: James Worthy - James Worthy
ISBN: 9789048808694
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2011
Prijs: € 1,99
Omvang: 187 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / Black Humor BISAC: FICTION / Biographical
Meer boeken
Lisanne De Gendt - Kruisbestuiving
Lisanne De Gendt
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen
Marc van Bree - Herman
Marc van Bree
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: