Zoeken
Renee Hulshof - Verjaard

Verjaard

Renee Hulshof

Verjaard

Renee Hulshof

Bestel nu
Omschrijving

Tijdens een romantisch diner bereidt Colette zich voor op een huwelijksaanzoek van Alex. Maar in plaats van een aanzoek doet Alex een bekentenis. Twintig jaar geleden heeft hij per ongeluk iemand om het leven gebracht, maar dit misdrijf is inmiddels verjaard. Colette kan deze nieuwe waarheid niet accepteren en besluit op onderzoek uit te gaan. Haar beste vriendin Fiona en de mysterieuze kunstenaar Sebastiaan helpen haar. Al snel komen alle zekerheden in Colettes leven op losse schroeven te staan.

Eindelijk, denkt Colette. Ze knikt hem bemoedigend toe en neemt een slok van haar rode wijn. Alex kijkt haar onderzoekend aan. 'Het valt niet mee om je dit te moeten zeggen. De reden dat we hier zitten... Twintig jaar geleden heb ik iemand gedood. Per ongeluk eigenlijk. En dat is vandaag verjaard.'

Renée Hulshof is het pseudoniem van Anke ten Doeschate en René van Veen. Samen runnen zij een vertaalbureau. Van Anke verscheen eerder Het ziet er allemaal goed uit.

Fragment

Auteur: Renee Hulshof
Auteur

Renée Hulshof is het pseudoniem van Anke ten Doeschate en René van Veen. Samen runnen zij een vertaalbureau. Van Anke verscheen eerder Het ziet er allemaal goed uit.

Edities & Details
Paperback: Verjaard - Renee Hulshof
ISBN: 9789044358322
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 01-01-2025
Prijs: € 19,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Verjaard - Renee Hulshof
ISBN: 9789044343885
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-04-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 191 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Alison Belsham - De tattooverzamelaar
Alison Belsham
Tineke Beishuizen - Oud zeer
Tineke Beishuizen
Elizabeth Brundage - Alles houdt op te bestaan
Elizabeth Brundage
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: