Cesars aanpak

Cesars aanpak

Cesar Millan

Cesar Millans tips om een sterke en warme band met je hond te krijgen

Cesar Millan deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij inzichten en tips geeft om de band met je eigen hond te versterken. Door zijn tips leer je de wereld door de ogen van je hond te bekijken, zodat je gedragsproblemen succesvol kunt aanpakken. Ontdek wat er in je hond omgaat en smeed een nieuwe band met je viervoeter die jullie beiden meer voldoening al geven.

Je leert onder andere hoe je een hond kiest die bij jou en je gezin past; Wat het verschil is tussen discipline en straf; Dat de sleutel tot een goede relatie met je hond in zijn natuurlijke roedelinstincten ligt; Hoe je op hondenniveau met hem communiceert; En dat probleemrassen niet bestaan, maar probleemeigenaren wel.

Cesar Millan is een van de meest vooraanstaande hondentrainers ter wereld. Hij beschikt over het unieke vermogen de psychologie van de hond werkelijk te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die écht werkt. Voor iedereen. Hij is de grondlegger van het Dog Psychology Center en de ster van de hitserie Dog Whisperer op National Geographic.Paperback, 336 p. | ISBN: 9789044351064 | € 9.99 | The House of Books | 14-03-2016