Zoeken
Matt Wilkinson - Mr Wilkinsons simpele seizoensalades

Mr Wilkinsons simpele seizoensalades

Matt Wilkinson

Mr Wilkinsons simpele seizoensalades

Matt Wilkinson

Bestel nu
Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Mr Wilkinsons simpele seizoensalades
Och, de nederige salade: zo vaak over het hoofd gezien, zo vaak verwaarloosd. Maar niet door Matt Wilkinson. Voor Matt is een salade juist het culinaire hoogtepunt, een gerecht dat net zo divers van samenstelling als van smaak is.
In Mr Wilkinsons simpele seizoensalades deelt hij zijn favoriete saladerecepten - een voor elke week van het jaar, met de allerbeste ingrediënten van het seizoen, begeleid door inspirerende ideeën voor snelle oplossingen en handige tips over hoe je van elk seizoensproduct het beste kunt maken. Compleet met dressings en vinaigrettes, 'dressing-stambomen' voor het verwerken van dressingrestjes en recepten voor heerlijke drankjes.
Mr Wilkinsons simpele seizoensalades bewijst dat een salade zoveel meer is dan een som der delen.

Auteur: Matt Wilkinson
Auteur

Chef en auteur Matt Wilkinson is oorspronkelijk afkomstig uit Yorkshire in Engeland en woont met zijn familie in Melbourne. Hij is mede-eigenaar van het gelauwerde café en restaurant Pope Joan en van zijn verswinkel Hams and Bacon. Matt is auteur van 'Mr Wilkinsons favoriete groenten'. 'Mr Wilkinsons simpele seizoenssalades' is zijn tweede kookboek.

Edities & Details
Gebonden: Mr Wilkinsons simpele seizoensalades - Matt Wilkinson
ISBN: 9789048827497
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 05-02-2016
Prijs: € 29,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Gerechten en gangen: salades en groenten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Courses & Dishes / Salads
Meer boeken
Jonah  Freud - Memmisj
Jonah Freud
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: