Zoeken
Susan Smit - Zoals jij bemint

Zoals jij bemint

Susan Smit

Zoals jij bemint

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

De mannen en vrouwen in ZOALS JIJ BEMINT verlangen of herinneren, verlaten of blijven, storten zich in een relatie of weken zich eruit los, plegen overspel of worden bedrogen. Allen stevenen ze af op een ingrijpende wending in hun liefdesleven.

ZOALS JIJ BEMINT bevat zinnelijke, diep doorvoelde vertellingen waarin liefde en lust van alle kanten wordt bekeken. Susan Smit onderzoekt de dynamiek van de liefde, de chemie van de begeerte en de trekkracht van verlangen. Soms opwindend, dan weer fijnzinnig en bedachtzaam, schetst ze de tragiek van aantrekkingskracht die van beide zijden nooit even sterk lijkt te zijn.

Quotes
Algemeen Dagblad
'Zoals jij bemint gaat over de manier waarop de romantische liefde grillig, grommend en graag uit de bocht vliegt. Het is een thema dat haar bij uitstek ligt.'
Flair
'De hartstocht spat van de pagina's!'
Marie Claire
'Het spannendste boek van Smit tot nu toe met zinnelijke gedachten en situaties tussen liefde en lust, vol break-ups, affaires, you name it.'
Metro
'Smit weet de twijfel van de liefde en zelfs de liefde die is uitgedoofd mooi te vatten.'
De Telegraaf
'Met de pen op de huid, zinnelijk en met inzicht legt de schrijfster iets van het mysterie liefde bloot.'
Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels negentien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Edities & Details
Digitale download: Zoals jij bemint - Susan Smit
ISBN: 9789048812554
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-04-2012
Prijs: € 1,99
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Gebonden: Zoals jij bemint - Susan Smit
ISBN: 9789048812547
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 15-04-2012
Prijs: € 17,50
Omvang: 200 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 303 - Verhalenbundels THEMA: Kortverhalen THEMA: Romantiek THEMA: Bloemlezingen: algemeen BISAC: FICTION / Romance / Collections & Anthologies BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Meer boeken
Roelof ten Napel - Constellaties
Roelof ten Napel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: