Bloedsteen op de longlist van Hebban Thrillerprijs!
04-03-2021 / The House of Books

Hebban heeft de officiële longlist bekend gemaakt voor de Hebban Thrillerprijs van 2021 en Bloedsteen van Bernice Berkleef is een van de vijftien genomineerde boeken!

De honderdkoppige lezersjury is op dit moment druk aan het lezen en zal uiteindelijk bepalen welke vijf titels op de shortlist komen en vervolgens worden gelezen door een professionele jury bestaande uit boekverkopers en leden van het Hebban Team, spannend!

Over Bloedsteen:

Op een ochtend wordt Ella nietsvermoedend van haar bed gelicht door de politie. Ze wordt verhoord over haar vader, hij zou illegaal goederen van Java naar Nederland hebben gesmokkeld. Als haar vader, die vroeger in een jappenkamp heeft gezeten, in hechtenis overlijdt besluit Ella zelf naar Java af te reizen om in hun familiehuis tot rust te komen. In het huis vindt ze aanwijzingen voor een geheim dat haar vader heeft weten te verbergen. Maar ze is niet de enige die lucht heeft gekregen van de verborgen geschiedenis, want haar verblijf op het eiland neemt een zeer onaangename wending...